Povestea Furnitura

Bucuria de a darui este mult mai mare decat cea de a primi

Acasa. Cand spun acasa ma gandesc la acel loc care ne aduce bucurie, caldură si senzatia de bine, de relaxare, chiar daca suntem la mii de km departare. In afara de familie, acasa suntem inconjurati de acele lucruri care au o insemnatate speciala pentru noi, pornind de la mobilierul pe care tocmai l-am cumparat sau de la biblioteca pe care o avem mostenire de la bunica cea blanda si atat de plina de viata, la lucrurile care ne contureaza personalitatea si pana la obiectele decorative care ne influenteaza in mod direct starea de spirit, buna dispozitie, alegerile pe care le facem.

De cate ori ai venit acasa si ti-a cazut privirea pe o fotografie veche, neinramata si ti-ai spus in gand ‘daca as avea o rama frumoasa, as pune-o, uite, acolo, in coltisorul ala, unde am adunat atatea amintiri frumoase’? Eu am obiceiul de a-mi lua cate o cana din fiecare oras prin care trec. Nu ma intrebati unde le tin pe toate, multe din ele s-au spart, dar cateva au rezistat. Si de cate ori beau apa sau ceai din ele o imagine din locul respectiv apare, un miros placut, un gand anume, un gest, o vorba.

Pana nu demult usa de la living nu statea deschisa nici daca o rugam frumos, pana am zarit un opritor de usa in forma de pisica. Nu numai ca acum stau linistita, dar motaneii mei sunt foarte fericiti ca le-am adus o jucarie noua. Este foarte important ca obiectele din jurul nostru sa ne aduca bucurie, liniste interioara, iubire pe care s-o daruim celor dragi. Tot ceea ce ne inconjoara ne defineste felul de a fi si de a ne raporta la ceilalti, ne ajuta sa crestem, sa ne redescoperim, sa ne apropiem de sufletul nostru din ce in ce mai mult.

Furnitura este un proiect început cu mult timp în urmă, a cărui menire a fost să adune in jurul lui un grup de artisti, artizani si designeri, romani si straini. Pornit din dorinta de a va darui obiecte cat mai deosebite, originale, facute cu migala si pasiune, unele unice, altele in serii foarte mici, care sa dea personalitate casei voastre, proiectul initial s-a dezvoltat de-a lungul anilor din ce în ce mai mult.

În acest moment vrem să vă oferim acea armonie care sa ii faca pe oameni sa exclame: “Ce bine ma simt in acest loc!”. Tot ceea ce găsiți pe site a fost ales după principii de calitate si de estetică. Totul este la superlativ. Astfel, fie că vă dăruiti voua insiva acel ceva care va place, fie că vreti sa faceti un cadou cuiva drag, noi dorim sa va ajutam sa daruiti, la randul vostru, bucurie si fericire celor apropiati, familiei, prietenilor, colegilor, sefilor – fie ca este ziua lor, fie ca este o sarbatoare importanta sau pur si simplu printr-un gest spontan de “iti multumesc ca existi in viata mea.”